16 Mayıs 2016 Pazartesi

iPhone 5S inceleme


iPhone 5S

iPhone 5S inceleme

Tüketici talepleri ve kendini sürekli yenilen iPhone 5s telefonu Tasarım olarak iPhone 5 e göre çok bir farklılık gözlenmemekte. iPhone 5S ana ekranındaki butonlarında bir büyüklük göze çarpmakta.

iPhone 5S
Donanımsal özelliklere bakarsak iPhone 5S donanımsal olarak parmak izi okuma(Touch ID parmak izi sensörü) ile telefonun parola girmeden açılma özelliği eklenmiş.
iPhone 5S
iPhone 5 arkasındaki tek olan led ışığı iPhone 5S e iki tane olarak eklenmiş.
iPhone 5S
iPhone 5S de 64 bit İşlemci (A7 ve M7 çipler.), hızlı cpu ve M7 yardımcı kareket işlemcisinin  olması oyunlarda ve fotoğraflarda performans olarak daha rahat çalışmasını uygulamalar arasında geçişin kolay olmasını sağlamakta. Oyunlarda opengl 3.0 desteği var grafik detayları fazla olan oyunları kolaylıkla oynayabilmenizi sağlıyor.
iPhone 5S

Kameranın özelliğine ek olarak ağır çekim özelliği ve üst üste hızlı çekim özelliği eklenmiş.
iPhone 5S

Kameranın yavaş çekim özelliği ile eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz. Donanımsal olarak eklenen en önemli özelliklerden olan üst üste hızlı çekim de 7 tane fotoğrafın içinden isteğinizi seçebilmenizi sağlıyor.

iPhone 5s in geliştirilmiş kamerası ile Facetime da görüşmelerinizi hd kalitesinde yapabilirisiniz.iPhone 5S
İos ile aşağıdan açılan menü özelliği eklendi. Bu özellik ile bluetooth açabiliryorsunuz, wifi açıp kapatma, ekran parlaklığını ayarlamanız mümkün.
iPhone 5S

Androidlerde olan ve apple sonradan eklenen bir özellik olan arayanı engellme iphone 5s de görmek mümkün. iPhone 5s de 4g desteği mevcut.Genel özelliklere bakacak olursak;Şebeke Frekansı: LTE (4G)İşlemci hızı:1.3 GHzEkran Boyu:4 İnchEkran Çözünürlüğü(px):1136X640Kamera Çözünürlüğü(mp): 8 megapiksel iSight kamera.Depolama Seçenekleri: 16 GB ve 32 GBİşetim Sistemi:IOSİşletim Sistemi Türü:iPhone OS (IOS)Ram Kapasitesi:1 GbZil Tipi:Polifonik ,Monofonik ,MP3

0 Yorum Bulunmakta "iPhone 5S inceleme"

Yorum Gönder