27 Mayıs 2016 Cuma

On PageSeo İçin Domain Seçimi

On PageSeo İçin Domain Seçimi

On pageseonun ilk basamaklarından olan domain seçiminin önemi seo açısından %20 %30 larda diyebilirim. Site içeriğiniz ile uyumlu ve akılda kalıcı bir domain ile Google de rakiplerinize kıyasla 1-0 öndesinizdir. Domain seçiminde dikkat edilmesi gerekenler site içeriğinizi anlatan bir anahtar kelime içermesi, kısa – anlaşılır olması, daha önce başkaları tarafından kullanılmamış olması ve kaliteli bir domain olması gerekmekte.
Domaininiz de site içeriğinizi anlatan bir anahtar kelime içermesine örnek vermek gerekirse seo kelimesini ele alalım. Google aramalarında seo, seo nedir ve seo ayarları gibi arama yaptığınızda aramalarda çıkan sitelerin domainleri seouzmanı, seohocası, seoteknikleri olarak listelenmekte. Google botlarıda insan zekasının ürünü olduğu için bizim gibi düşünürler ve aramaya yazdığınız ilk kelimeden yola çıkarak bize sonuçları getirir.
On PageSeo İçin Domain Seçimi

Domain uzantısı olarak en çok tercih edilen com dur. İleriye dönük kaliteli ve özgün bir projeniz varsa size tavsiyem tüm uzantıları (net,eu,co,org,biz,infovb) alarak sitenize yönlendirme yapabilirsiniz. Almak İstediğiniz domaini sorgulatarak kullanılabilirliğini veya başkası tarafından alınmadığını kontrol

etmelisiniz.

0 Yorum Bulunmakta "On PageSeo İçin Domain Seçimi"

Yorum Gönder