22 Mayıs 2016 Pazar

İphone Dns Ayarları

İphoneDns Ayarları

İphoneDns Ayarları
Kimi cihazlarda bazı sitelere erişim mümkün olamayabilirken, yasaklı diye tabir edilen sitelere de giriş sağlanmamaktadır. İphone cihazı kullanıcıları da bu sorunla karşılaşmakta ve İphone dns değiştirme ve dns ayarları gündeme gelmektedir.
Ancak bu ayarların yapılması ile bu sorunun önüne geçilmektedir. Bu ayar, telefonda hali hazırda kullanılmakta olan operatör söz konusu olduğunda değil Wi-Fi bağlantısı üzerinden sağlanan bağlantılarda geçerlidir. İphonedns değiştirme işlemi için ilk olarak Wi-Fi bağlantısı yapıyoruz. Daha sonra ana menü ekranına geliyoruz. “Ayarlar” sekmesini tıklıyor ve Wi-Fi ‘ye giriş yapmak suretiyle işlemimize devam ediyoruz. Kullanmakta olduğumuzun bu ağın hemen yanındaki i simgesini tuşluyoruz. Burada yapılması gereken DNS ifadesi üzerine dokunmak. Bu kısmı aktive ettikten sonra kullanmakta olduğumuz cihazda hangi DNS’yi kullanacaksak onu yazıyoruz ve tekrar geri dönüyoruz.

İphonedns ayarları istenilen şekilde yapıldıktan ve sonra geri dönüş yaptıktan sonra cihazı bu değişikliklerle kullanmaya başlayabiliyoruz. “Wi-Fi” başka bir ağda kullanılacaksa bu değişikliğin aynı şekilde yinelenmesi gerekiyor. Aynı sitelere farklı ağdan yapmak için bunu yapmamız gerekli.

0 Yorum Bulunmakta "İphone Dns Ayarları"

Yorum Gönder