22 Mayıs 2016 Pazar

Blackberry Dns Değiştirme Ve Dns Ayarları

Blackberry Dns Değiştirme Ve Dns Ayarları

Pek çok insan interneti telefonları üzerinden kullanmaktadır. Blackberry bu telefonlar içinde en eski ve kullanıcısı belli olan bir markadır. Belli sitelere girmenin mümkün olmadığı durumlarda Blackberry DNS değiştirme ve DNS ayarları yapılması şarttır.
Bunu yapmak için önce yapılması gereken menü bölmesine girmektir. “Seçenekler” kısmından “ağ bağlantıları” ifadesine gidilir ve bu bağlantılar içerisinden Wİ_Fİ tercih edilir. Burada açılmış olan sayfada “ kaydedilen şebeke ayarları” şeklinde bir yazı karşımıza çıkar. Bu yazı tuşlanır ve mevcut DNS numarasının hemen üzerine gelinerek “düzenle” denir. Blackberry DNS değiştirme için uygulanacak diğer adım düzenle kısmında göze çarpacak olan “ İP adresleri ve DNS ayarlarını otomatik olarak al” ifadesine girilmesi gereken DNS adresi girilir.

Bunu yaptıktan sonra Blackberry DNS ayarları işlemi tamamlanmış olur ve bu ayarlama yapıldıktan hemen sonra gayet rahat bir şekilde girilmek istenen siteye giriş yapılır. Sansür ve engel söz konusu olduğu zaman bu işlemi yapmak yeterli olacaktır. Özellikle Blackberry telefonlarda bunu gerçekleştirmek sadece dakikalarla sınırlıdır.

0 Yorum Bulunmakta "Blackberry Dns Değiştirme Ve Dns Ayarları"

Yorum Gönder